opc_loader

K-Design Maattabel

Op zoek naar de juiste maat? Met deze handige maattabel raak je er snel uit. xxs=32-34 xs=34-36 s=36-38 m=35-40 L=40-42 xl=42-44 en xxl=44-46 afhankelijke vooral van uw bovenwijdte (buste) 

Verder houdt k-design rekening met de vrouwelijke vormen en kloppen de verhoudingen heel goed. De heupen zijn goed, het enige dat meestal het verschil tussen een kleinere of grotere maat bepaald is de taille ( als het jurkje getailleerd is) en de buste-omtrek

Maat Komt overeen met Maat Komt overeen met
XXS 32 Extra 1 46 - 48
XS 34 Extra 2 50
S 36 Extra 3 52
M 38 Maat 1 XXS - XS
L 40 Maat 2 S - M
XL 42 Maat 3 L - XL
XXL 44 Maat 4 XXL - Extra 1

Beste Klant, 

Wij verzenden goederen gratis naar Belgie en Nederland vanaf 69 euro. 

Indien U een produkt wenst te ruilen in een andere maat, raden we U aan om deze opnieuw te bestellen, de vorige bestelde artikelen worden U terugbetaald- verzendkosten.

Indien U bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt en zo geen verzendkosten betaalt en U stuurt er 1 terug, of alles, vallen de verzendkosten wel voor uw rekening.

 Zo kunt U het retourzenden op de goedkoopste manier, ook vanuit Nederland Goederen die U terug stuurt , worden terugbetaald wanneer deze bij ons intact ontvangen zijn. Maximale termijn terugbetaling is 14 dagen .Het retourlabel wordt verrekend met uw terugbetaling.

U kan een retourzending aanvragen via    https://lavieenrose.shipping-portal.com/rp/  Zo kunt U het retourzenden op de goedkoopste manier. U kan ook gewoon retour zenden naar het adres dat U aangegeven wordt op de begeleidende brief.

Bij de terugbetaling worden deze kosten, indien U werkt via de rerourportal,in mindering gebracht,indien de eindwaarde van uw order boven het minimumbedrag van 69 euro zit =de waarde voor gratis verzending.

Goederen die retour worden gezonden verwachten we verpakt met dezelfde zorg als we het naar U hebben verzonden, 

intact en met de labels  in originele staat er vast aan. Gedragen goederen worden niet geruild. Wij verzenden goederen uit de OUTLET gratis naar Belgie en Nederland vanaf 69 euro.

Outlet of sale of koopjes of in prijs verminderde  goederen worden niet retour aanvaard.

Met dank voor uw bestelling en voor uw begrip.

lieve groeten, 

wendy